Конкурс на створення медіа-стартапу та інформаційного веб-порталу

Запрошуються всі бажаючі, особливо студенти та активна молодь, взяти участь у всеукраїнському конкурсі «Science UA» на створення медіа-стартапу та інформаційного веб-порталу, який проходить з 1 травня по 1 серпня 2016 року.

Дедлайн подачі заявки 15 липня 2016 р.

Конкурсанти мають зареєструвати свою команду, яка може складатися з 2–4 учасників, на сайті http://scienceUA.org з 1 травня по 15 липня, а також завантажити власний розроблений веб-портал, опис функціональності порталу і стратегію розвитку свого медіа-стартапу на сайт http://scienceUA.org до 1 серпня 2016 року.

Критерії відбору переможців:

– 20% – опис англійською мовою стратегії розвитку свого медіа-стартапу (не більше 2-х сторінок тексту та 1 сторінки з ілюстраціями).

– 10% – опис англійською мовою функціональності web-порталу (не більше 2-х сторінок тексту та 3-х сторінок з ілюстраціями).

– 70% – веб-сайт (веб-портал), розроблений вашою командою (технічні вимоги і перелік можливих сторінок і розділів порталу можна знайти в розділах Загальні вимоги і Технічні вимоги).

Призовий фонд конкурсу складає 2000 $, які надаються канадськими спонсорами проекту – Олександром Романко, професором Університету Торонто (http://www.romanko.ca), Canada-Ukraine International Assistance Fund (http://www.cuiafund.org), Надією Герелюк та Лідою Теслевич. Призовий фонд буде розподілено між трьома командами-переможницями конкурсу.

 

Деталі за посиланням new.scienceua.org (відкривається у новому вікні).

матеріал підготувала Капля С.Ю.