Підведення підсумків тижня спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж»

01 квітня 2016 року відбулось підведення підсумків тижня відділення спеціальності 5.05010201 «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж».

В рамках цього заходу на запрошення підрозділу щодо сприяння працевлаштуванню студентів та випускників коледжу в навчальний заклад завітали представники Української компанії «Soft Industry», яка є виробником програмного забезпечення та постачальником послуг розробки тестування, технічної підтримки 24/7, інтернет-маркетингу: керівник проектів Щерба Ольга та менеджер по персоналу Котляр Олександр.

Основною метою зустрічі було сприяння студентам-старшокурсникам і студентам-випускникам у працевлаштуванні після закінчення коледжу. Гості розповіли про діяльність компанії, перспективи роботи, представили цікаву презентацію та поінформували присутніх щодо умов працевлаштування, оплати праці, дозвілля найманих працівників тощо. Студенти та випускники отримали вичерпну інформацію про вакансії, вимоги до пошукачів, мали можливість задати питання, що їх цікавлять.

Завідувач відділення Подгорнова Т.М. надала інформацію про те, що протягом тижня студенти всіх курсів відділення спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» прийняли активну участь у заходах, передбачених планом проведення тижня відділення.

Були оголошені переможці конкурсу на кращу емблему відділення:

– І місце – Гольтяпіна В., студентка групи КС-1506;

– ІІ місце – Кудлай Я., студент групи КС-1507;

– ІІІ місце – Вернигора А., студентка групи КС-1308.

Переможцем конкурсу стіннівок «Наша професія найкраща» став студент групи КС-1308 Федорчук Ярослав.

Завідувач відділення також висловила подяку студенту групи КС-1507 Білову Святославу, який презентував власну розробку пристрою для керування дзвінками у навчальному закладі.

 

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Підсумки тижня відділення КС” (відкривається у новому вікні).

Подгорнова Т.М.