Брейн-ринг «Країни і народи»

21 квітня 2016 року у рамках декади циклової комісії загальноосвітніх і фізичних дисциплін для студентів І курсу був проведений брейн-ринг з географії «Країни і народи».

З давніх-давен в Україні цінували розум, допитливість, пізнання, спостережливість. Розумні люди грають в інтелектуальні ігри, які не тільки розважають, але й навчають. Брейн-ринг – це своєрідна гімнастика, яка тренує пам’ять, розвиває кмітливість, вчить дотепності.

У брейн-рингу між собою змагалися 2 команди:

– «Глобус» – збірна команда груп ПС-1501 та ЕУ-1503 у складі: Владимирова Євгенія (капітан команди), Завгородньої Поліни, Матвієнко Валерії, Акуленка Євгенія, Товстоліса Ігоря, Тимошенка Олексія;

– «Діти Землі» – збірна команда груп ЕП-1502 та АД-1504 у складі Сапона Богдана (капітан команди), Шульги Дани, Шарпатої Вікторії, Кудіна Андрія, Савенко Ганни, Ковалевича Євгенія.

Студенти давали відповіді на самі різноманітні, часто несподівані питання. Кожна команда витратила багато енергії і сил. Усі учасники прикладали максимум зусиль, бо від роботи кожного залежав кінцевий результат усієї команди.

За годину напруженої інтелектуальної роботи журі у складі Шелупець В.В. та Медвідь С.А. визначили переможців. Найбільше правильних відповідей змогла дати команда «Глобус», вони продемонстрували дуже хороші знання з географії та високий рівень інтелекту.

Вітаємо переможців! Дякуємо всім за участь!

 

Фото дивіться у фотоальбомі Брейн-ринг «Країни і народи» (відкривається у новому вікні).

Кузьомка З.М.