День відкритих дверей у коледжі

21 квітня 2016 року Коледж транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ гостинно відкрив двері для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків, адже День відкритих дверей – це не тільки урочистий захід, а й прийняття відповідального рішення, від якого залежить професійне майбутнє молоді.

Довгоочікуване знайомство з навчальним закладом розпочалося реєстрацією, а далі старшокласники та їхні батьки відправилися у захопливі мандри коледжем. Найкращі викладачі презентували майбутнім студентам аудиторії, інноваційно-модернізовані навчальні лабораторії, бібліотеку, спортивну залу, їдальню коледжу.

Після екскурсії для гостей в актовій залі була організована зустріч з адміністрацією навчального закладу. Радченко В.М., директор коледжу, виступаючи перед юнаками, дівчатами, батьками, зосередив їхню увагу на умовах вступу та правилах прийому до коледжу в 2016 році, напрямах і спеціальностях, за якими проводиться підготовка у навчальному закладі, перспективах продовження навчання у Чернігівському національному технологічному університеті. «Ви знаходитеся у базовому ВНЗ І-ІІ рівня акредитації Чернігівської області – Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ. Якщо у вас є прагнення отримати високу фахову підготовку, є творчі амбіції, ви – наш студент. У нашому коледжі злагоджена корпоративна культура – демократичне, родине спілкування студентів і викладачів. Незабутні студентські роки вам – гарантовані», – сказав Віктор Миколайович.

Найкращим барометром будь-якого навчального закладу є студенти, тож про соціально-культурне життя студентів коледжу: спортивні змагання та екскурсії, волонтерські акції та трудові десанти і багато чого іншого розповіли саме вони, а також презентували концертну програму.

Теплий прийом і позитивна атмосфера коледжу запам’яталися кожному абітурієнту та подарували яскраві враження. Тож багато хто саме сьогодні визначився з метою свого майбутнього навчання.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “День відкритих дверей 2016” (відкривається у новому вікні).

Кузьомка З.М.