Місто Професій

14 травня в Центральному парку культури та відпочинку в рамках національного проекту відбувся профорієнтаційний інтерактивний захід «Місто Професій».

В парковій зоні розгорнулося імпровізоване містечко. При вході кожен учасник від 2-х до 18-ти років отримав паспорт, карту представлених професій та мав можливість «влаштуватись на роботу».

Під час заходу викладачі Крапива В.І., Мазур А.Ф., Мудрицький А.В.,Романенко М.Г., Трохименко О.В. та студенти коледжу Зінченко Павло, Гончаренко Дмитро, Матвієнко Валерія, Шарпата Вікторія, Міх Богдан, Пархоменко Денис, Соловей Дарина, Ус Дмитро, Дуля Іван, Казаков Данило, Блоха Ростислав провели для всіх бажаючхм майстер-класи з:

– монтажу комп’ютерної мережі;

– сервісного обслуговування комп’ютерів;

– виготовлення друкованої плати та монтажу компонентів на плату;

– користування вимірювальними та діагностичними приладами при визначенні технічного стану механізмів та систем автомобіля.

Кожен учасник мав можливість спробувати себе в представлених професіях техніка-програміста, техніка-механіка та техніка-електромеханіка й попрацювати зі спецінструментом.

«Сумлінні працівники» отримували «заробітну плату», за яку мали можливість купувати в «крамниці» солодощі та подарунки. В умовному магазині, розташованому на території «Міста Професій», працювали студентки груп ЕП-1402 та ЕП-1502 Журавльова Вікторія, Конончик Вікторія, Пелюховська Альона, Секач Катерина, Савенко Ганна.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Місто Професій” (відкривається у новому вікні).

Капля С.Ю.