Безпека на дорозі – безпека життя

У рамках проведення тижня безпеки дорожнього руху у Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій відбулася зустріч з представниками патрульної поліції на тему : «Безпека на дорозі – безпека життя».

Старший інспектор прес-служби Управління патрульної поліції у м.Чернігові ДПП майор поліції Копистко В.В. та інспектор роти №2 батальйону Управління патрульної поліції у м.Чернігові ДПП майор поліції Сіндєєва В.В. ще раз нагадали студентам про необхідність дотримання правил дорожнього руху, звернули увагу на правила дорожнього руху при керуванні велосипедом та мопедом а також дали роз’яснення діючого законодавства стосовно захисту прав громадян, зокрема підлітків, та відповідальність за їх порушення.

Проведення таких профілактичних заходів мають на меті виховувати та формувати у студентів культурно – моральні цінності, роз’яснювати їм законодавство та відповідальність за його порушення.

Великий інтерес у студентів викликало спорядження представника поліції. Бажаючі навіть мали можливість приміряти бронежилет та на декілька хвилин відчути себе поліцейським.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Безпека на дорозі” (відкривається у новому вікні).

С.А.Харченко