«Педагогічна студія» циклової комісії мови та літератури та циклової комісії іноземної мови

25 травня 2016 року у читальній залі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання «педагогічної студії» циклової комісії мови та літератури та циклової комісії іноземної мови. Ющенко В.В., голова циклової комісії мови та літератури, Івашенцева Є.Г., голова циклової комісії іноземної мови, та члени циклових комісій презентували напрями роботи комісій та досягнення за ІІ семестр навчального року, а також обговорили актуальні питання навчальної, методичної, виховної роботи. Творчість, наполегливість, постійне прагнення до удосконалення характеризують роботу обох циклових комісій.

Ющенко В.В. та Попружна О.В., викладачі української мови та літератури, поділилися досвідом проведення інноваційних позааудиторних заходів для студентів та організації нових форм самостійної роботи зі студентами (літературні ігри, репортажі-дослідження, конкурси читців для виявлення талановитої молоді, підготовка студентами буктрейлерів тощо). Хорошими здобутками у комісії є переможці студентських олімпіад, конкурсів обласних етапів (підготувала Ющенко В.В.) та переможець обласного фахового конкурсу «Педагогічна знахідка» у номінації «Українська література» – Попружна О.В.

Проведення різних, цікавих заходів декади циклової комісії іноземної мови – це один із засобів популяризації знань англійської мови, так вважають члени циклової комісії іноземної мови. Під керівництвом Івашенцевої Є.Г. циклова комісія активно займається підвищенням рівня знань англійської мови як студентів, так і співробітників коледжу, по-новому організовує профорієнтаційну роботу у школах містах (із залученням студентів-випускників шкіл, через соціальні мережі), бере активну участь у роботі ОМО викладачів іноземної мови, працює зі здібними студентами.

У невимушеній бесіді педагоги обговорили проблеми впровадження комп’ютерних технологій у навчальний процес, перспективи розвитку предметних кабінетів та плани на майбутнє.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Педагогічна студія” (відкривається у новому вікні).

З.М.Кузьомка