«Круглий стіл» циклової комісії загальноосвітніх і фізичних дисциплін

Фестиваль методичних ідей у Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ завершився засіданням «круглого столу» циклової комісії загальноосвітніх і фізичних дисциплін, яке відбулося 30 травня 2016 року у читальній залі коледжу.

Голова циклової комісії Любенко А.А. презентував роботу комісії щодо розвитку пізнавального інтересу у студентів до природничих дисциплін, формуванню екологічної культури, мислення, прагнення до здорового способу життя. Особливу увагу Любенко А.А. звернув на масовість залучення молоді до занять спортом, адже кількість студентів, які взяли участь у спортивних змаганнях різних рівнів, перевищує 300, причому більшість взяли участь 2-3 рази.

Досвідом роботи про виховання нової енергокультури, екомислення та екологічних ідей, а також формування відповідальності за особисту і колективну безпеку поділилися викладачі екології та БЖД Шелупець В.В. та Медвідь С.А. Доброю традицією у комісії стало проведення акцій «Здай макулатуру – врятуй дерево» (Медвідь С.А., Шелупець В.В.), «Відкрий для себе Україну» (Медвідь С.А.), а новим, і є надія, перспективним напрямом роботи комісії стане дослідницько-пошукова та науково-практична діяльність. Під керівництвом Шелупець В.В. три студенти коледжу взяли заочну участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі» (секція природокористування та техногенної безпеки).

Учасники «круглого столу» обговорили також актуальні питання підвищення рівня знань студентів та перспективи розвитку навчальних кабінетів, закріплених за цикловою комісією.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Круглий стіл” (відкривається у новому вікні).

З.М.Кузьомка