Перший конкурс професійної майстерності дилерської мережі Toyota серед студентів коледжів

4 червня 2016 року у м. Львові на базі Тойота Центр Львів «Діамант» та Лексус Львів відбувся перший конкурс професійної майстерності «Кращий за фахом» серед студентів Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій Чернігівського Національного технологічного університету, Автомобільно-дорожнього коледжу Національного університету «Львівська політехніка», Технічного коледжу Тернопільського національного технічного університету, Технічного коледжу Луцького національного технічного університету, Політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка», Барського коледжу транспорту та будівництва Національного транспортного університету. Конкурс було організовано підприємством з іноземними інвестиціями «Тойота-Україна» (ПІІ «Тойота-Україна»), офіційним імпортером автомобілів Toyota і Lexus в Україні.

Студентам коледжів в особистому заліку необхідно було продемонструвати свою фахову обізнаність, практичні навички та вміння у виконанні завдань із теорії, технічного обслуговування, вимірювання та діагностики автомобілів.

До суддівства змагань були залучені фахівці дилерської мережі Тойота Україна.

У конкурсі брали участь 12 найкращих студентів вищевказаних навчальних закладів.

Наш коледж був достойно представлений студентами, які показали високий рівень знань і навичок:

– Юрченко Антон, ІІІ курс, спеціальність «Обслуговування та ремонт електроустаткування автомобілів і тракторів»;

– Ус Дмитро, ІV курс, спеціальність «Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів».

У нелегкій боротьбі студент Юрченко Антон виборов V місце, а студент Ус Дмитро піднявся на п’єдестал – II місце в особистому заліку.

Підготовкою студентів опікувались завідувач лабораторного комплексу коледжу «Будова, діагностика і ТО дорожньо-транспортних засобів» Романенко М.Г. та викладач спеціальних дисциплін Лашин Я.Ю.

Окремі слова вдячності за підготовку висловлюємо нашому партнеру Тойота Центр Чернігів “Сівер-Авто”, а саме: директору Стадніку Ю.В., начальнику відділу сервісу Гапшенку Ю.Б., механіку Донець В.І.

По завершенню змагань всіх учасників було нагороджено пам’ятними відзнаками.

Вітаємо студентів та їх керівників і бажаємо наступних перемог та тріумфів!

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Конкурс професійної майстерності” (відкривається у новому вікні).

Капля С.Ю.