«Формування правової культури – зміцнення громадської злагоди в суспільстві»

У Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ з нагоди відзначення 20-ї річниці Конституції України 8 червня 2016 року відбувся круглий стіл на тему: «Формування правової культури – зміцнення громадянської злагоди в суспільстві» за участю Трянової С.М., начальника відділу систематизації законодавства, правової роботи, правової освіти Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області та Углик Н.М., головного спеціаліста відділу нормативно-правових актів Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області.

Учасники круглого столу обговорили питання історії розвитку конституційних засад. Углик Н.М. звернула увагу студентів на основні права, закріплені в Конституції України.

Трянова С.М. познайомила студентів щодо питань надання безоплатної правової допомоги та основних напрямків діяльності Головного територіального управління юстиції в Чернігівській області.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “До 20-ї річниці Конституції України” (відкривається у новому вікні).

С.А.Харченко