Випускний бал 2016 року

24 червня в актовій залі Чернігівського національного технологічного університету відбулися урочисті збори, присвячені випуску студентів Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій 2016 року. Випускників та усіх присутніх привітали ректор ЧНТУ, доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки С. М. Шкарлет та директор коледжу, кандидат педагогічних наук, доцент, заслужений працівник освіти України В. М. Радченко.

Шановні випускники!

Від щирого серця вітаємо вас із закінченням навчання у коледжі та здобуттям фахового рівня молодших спеціалістів. Сподіваємося, що час, який був проведений вами в стінах нашого закладу, назавжди буде закарбований в ваших серцях, а ті знання, що ви здобули, будуть освітлювати ваш життєвий та професійний шлях, сприяючи пізнанню нових горизонтів, допоможуть домогтися задуманих цілей, сприятимуть у виборі життєвого шляху.

Сьогодні ви стоїте на порозі нового важливого етапу свого життя – вибору наступного місця навчання чи вимріяного місця праці. Вам належить зробити в житті не один вирішальний та відповідальний крок. Сподіваємось, що кожного разу вибір ваш буде правильним. Ви – молоді, повні сил, енергії, великих планів на майбутнє. Щиро бажаємо, щоб всі ваші мрії здійснилися. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Бажаємо вам побільше оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Щасти у всьому!

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Випускний 2016” (відкривається у новому вікні).

З.М. Кузьомка