Міжнародний молодіжний проект до трагедії Бабиного Яру

Організатори запрошують до участі в міжнародному молодіжному проекті, що відбудеться 24-29 вересня 2016 р. у Києві в рамках масштабних заходів, присвячених 75-й річниці трагедії Бабиного Яру.

Програма заходів, розроблених UJE (Ukrainian Jewish Encounter, Canada) включає:

Молодіжний проект для студентської молоді з України, а також США, Канади, Ізраїлю, Європи – передбачає «круглі столи», інтерактивні заняття, психологічні тренінги, дискусії, презентації, конкурс творчих робіт тощо, та головне – активне спілкування.

Публічний симпозіум, в якому братимуть участь відомі історики, філософи, культурологи, кінорежисери і письменники.

Меморіальний проект, в якому будуть представлені архітектурні проекти.

Мистецькі та фотовиставки, кінопокази, музичні імпрези та багато іншого.

Серед учасників проекту – спікерів, модераторів дискусій і «круглих столів», артистів – відомі науковці, громадські діячі, літератори, музиканти, художники.

Партнери UJE у цьому проекті – Міністерство освіти і науки України, Міністерство культури України, Інститут історії України НАНУ, Український інститут вивчення Голокосту «Ткума», Музей «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні», Федерація єврейських общин України і проект «Вивчення Голокосту в Україні для формування атмосфери толерантності» та ін.

Учаснику молодіжного проекту буде повністю оплачено проїзд до Києва та зворотній шлях, проживання в готелі та харчування, забезпечено участь у заходах.

Робочі мови проекту – українська, англійська, російська.

Бажаючі взяти участь у молодіжному проекті мають написати мотиваційний лист з коротким описанням очікувань від своєї участі в проекті, а також стисло поінформувати про своє місце роботи / навчання та громадську активність, надати біографічні відомості.

Дедлайн подачі: 15.08.2016р.

Листи організатори просять направляти на адресу: [email protected]

Детальніше:

http://tkuma.dp.ua/index.php/ua/2015-02-17-11-50-31/anonsy/1068-zaproshuemo-vzyati-uchast-u-mizhnarodnomu-molodizhnomu-proekti-do-75-richchya-tragediji-babinogo-yaru

Джерело інформації: http://diem.studway.com.ua/d/mizhnarodniy-molodizhniy-proekt/

підготувала Капля С.Ю.