Зустріч спортсменів зі студентами

Щороку у коледжі відбуваються зустрічі спортсменів зі студентами.

2016 рік – рік олімпіади, тож студентам цікаво зустрітись з учасниками та очевидцями олімпійських подій.

Під час тижня фізкультури і спорту до студентів-першокурсників завітав випускник коледжу 1994 року, заслужений працівник фізкультури і спорту, тренер з боксу Казанін В.А., який готував до олімпіади в Ріо боксера Митрофанова Д. Студенти виявили бажання побільше дізнатися про учасника олімпійських ігор, чернігівського боксера, його режим дня, шлях у великий спорт. Тренер дав відповіді на запитання студентів.

Коледж також може пишатися своїми студентами-спортсменами: кандидатом в майстри спорту з легкої атлетики студентом ІІІ курсу групи АД-1405 Ракуненком Д., кандидатом в майстри спорту з велоспорту студентом ІV курсу групи АД-1304 Тесленком М., першорозрядником з кульової стрільби студентом ІІІ курсу групи АД-1405 Івановим В. та іншими.

Юнаки розповіли першокурсникам про свій шлях до спортивних досягнень. Як виявилось під час зустрічі, серед першокурсників є й такі студенти, які теж вже мають свої спортивні перемоги

Усі бажаючі мали можливість дізнатись про розвиток спорту у коледжі та обрати для себе вид спорту, яким бажають займатись під час навчання.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Зустріч зі спорстменами” (відкривається у новому вікні).

А.А.Любенко