Вітання від студентів коледжу людям старшого покоління

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. Це свято покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління.

Студенти Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій Чернігівського національного технологічного університету на чолі із головою профкому Ларисою Буйною також не могли залишитися байдужими до цього свята, адже повага до старших — одна з головних цінностей людської моралі. Активісти профкомівці подарували концертну програму, теплі слова вдячності та часточку своєї душі людям похилого віку, якими опікується територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Деснянської районної у місті Чернігові ради.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства.

Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “День людей похилого віку” (відкривається у новому вікні).

Голова профкому студентів коледжу Л. Буйна