До Всеукраїнського дня бібліотек

30 вересня відзначають Всеукраїнський день бібліотек, а молодь, що навчається, є найактивнішим користувачем бібліотечних послуг.

27 вересня за ініціативи завідувача бібліотеки Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ була організована екскурсія до Обласної бібліотеки для дітей. Студентів груп АТ-1605 та КІ-1607 разом з керівниками груп Євгенією Геннадієвною Івашенцевою та Артуром Вікторовичем Мудрицьким гостинно зустріла Галина Миколаївна Вечерська, завідувач відділу обслуговування Обласної бібліотеки для дітей. Працівники бібліотеки розповіли про роботу різних відділів та про послуги, які надають користувачам. Головним у своїй роботі колектив бібліотеки вважає виховання гармонійно розвиненої і освіченої особистості. Під час бесіди Г.М. Вечерська наголосила на тому, що в сучасних умовах в діяльності бібліотек відбуваються зміни, обсяг послуг розширюється завдяки новим інформаційним технологіям.

Гості переглянули книжкові виставки, презентацію «Сучасні бібліотеки світу», привітали колектив бібліотеки з наступаючим професійним святом та побажали творчого натхнення в роботі.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Всеукраїнський день бібліотек” (відкривається у новому вікні).

Костенко Л.М.