Освітня стипендіальна програма з вивчення демократії

Центр вивчення Демократії за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини відкриває набір на Освітню групову стипендіальну програму 2016/2017 з вивчення демократії. Програма спрямована на дослідження демократичних цінностей, побудову суспільного діалогу та розбудову громадянського суспільства в Україні.

Формат: тренінги, форуми, навчальні семінари раз на 1 місяць за участі відомих європейських дипломатів, політиків, представників наукової спільноти (Марек Белка, Лешек Бальцерович, Іван Міклош, Стелла Голіновська, Олена Кошарна, Ян Пекло, Андерс Аслунд та ін.).

Освітня групова стипендіальна програма 2016/2017 р. розрахована на студентів, аспірантів, активістів громадського суспільства та журналістів віком від 21 до 29 років із України, Грузії, Молдови, Білорусії та Росії. Навчальні зустрічі та інші події проводитимуться в Києві, Україна. Робоча мова програми – англійська.

Передбачається щомісячна виплата стипендій розміром 250 євро (без врахування податків), навчальні матеріали надаються безкоштовно.

Дедлайн подачі заявок – 9 жовтня 2016 року (включно).

Більш детальна інформація на сайті: http://gpu-society.org/projects/c-dsc

З усіх питань звертись за адресою: [email protected]

Джерело інформації: osvitnya-stipendialna-programa-z-vivchennya-demokrati.

підготувала Капля С.Ю.