Зустріч з потенційними роботодавцями

За сприяння підрозділу з працевлаштування випускників коледжу 4 жовтня 2016р. відбулась зустріч студентів випускних груп спеціальностей «Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів» і «Обслуговування та ремонт електроустаткування автомобілів і тракторів» з представниками ПАТ «Чернігів–АВТО».

Генеральний директор ПАТ «Чернігів–АВТО» Ющенко О.Л. ознайомив студентів з соціальними гарантіями, умовами і перспективами роботи, а також впровадженими сучасними технологіями на виробництві. Випускники отримали відповіді на питання, що стосуються можливостей кар’єрного зростання, вимог роботодавця до потенційного працівника. Олег Леонідович наголосив, що при оцінюванні претендента важливим є бажання працювати та самовдосконалюватись.

Заступник генерального директора сервісу та продажу запчастин
Федоров С.В. розповів про вимоги до компетенцій випускників –дисциплінованість, відповідальність, комунікабельність, вміння працювати в команді, професіоналізм та здатність до навчання. Цікавою була інформація про сучасні підходи щодо вдосконалення та підвищення конкурентоспроможності своїх працівників шляхом їх участі у численних тренінгах та навчаннях.

Представники ПАТ «Чернігів–АВТО» акцентували увагу на питанні співпраці підприємства та коледжу, можливості проходження практик, стажування та подальшого працевлаштування студентів.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Зустріч з роботодавцями” (відкривається у новому вікні).

С.Ю.Капля