Міжнародний Інформаційний день Програми ЄС ЕРАЗМУС+ ДЛЯ ВНЗ

15 листопада 2016 року в Національному університеті фізичного виховання та спорту України відбувся Міжнародний Інформаційний день Програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ у сфері вищої освіти. У заході взяли участь представники коледжу: Ревко Л.М., заступник директора з навчально-виробничої роботи та Капля С.Ю., завідувач практики. Цей захід було організовано Національним ЕРАЗМУС+ офісом в Україні у тісній співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні, за підтримки Міністерства освіти і науки України та Виконавчого агентства ЄС з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури.

ЕРАЗМУС+ – це програма Європейського Союзу на період 2014-2020 років, що підтримує проекти, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, підготовки, молоді і спорту.

Представники вищих навчальних закладів України, науково-дослідницьких установ, громадських організацій, роботодавців та інших зацікавлених осіб у модернізації вищої освіти отримали інформацію про ключові напрями програми ЕРАЗМУС+ і нові можливості в рамках відкритих конкурсів. Під час Інформаційної сесії було представлено структуру Програми ЕРАЗМУС+ у сфері вищої освіти, правила участі українських вищих навчальних закладів у конкурсах Програми, рекомендації з підготовки проектних заявок, пріоритети співпраці з ВНЗ у різних країнах.

У заході взяли участь представники Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА) (Брюссель, Бельгія) відповідальні за напрями Розвитку потенціалу вищої освіти (Джулія МОРО) і Жан Моне (Йоанна Перч-Конопка).

 

Матеріали Інформаційного дня можна знайти на сайті Національного Еразмус+ офісу в Україні за посиланням: erasmusplus.org.ua/novyny (відкривається у новому вікні).

Рекомендуємо відвідати сайт Національного Еразмус+ офісу в Україні erasmusplus.org.ua (відкривається у новому вікні), на якому можна знайти багато цікавої та корисної інформації.

Капля С.Ю.