Екскурсія до ПАТ КБ «ПриватБанк»

30 листопада 2016 року студенти групи УТ-1508 із керівником групи Ющенко В.В. відвідали регіональний офіс ПриватБанку Чернігівського РУ. Адже сьогодні банк – це не лише осередок запровадження інноваційних технологій, а ще – місце для навчання молоді. ПриватБанк пропонує студентам можливість пройти онлайн-практику в банку дистанційно та цікаві тренінги.

Студенти Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій із цікавістю слухали розповідь керівника трудових ресурсів Скокової Н.А. про те, що більшість банківських послуг нині можна отримати через мережу Інтернет, ознайомились із особливостями роботи з клієнтами у відділенні банку, а також відвідали VIP – індивідуальний центр.

Студенти активно цікавилися перспективами кар’єрного зростання співробітників банку, можливістю проходження виробничої практики в банку, умовами розміщення коштів на депозитах і кредитування фізичних осіб та підприємств, а також здійсненням переказів грошових коштів в національній та іноземній валютах.

На всі питання були надані вичерпні відповіді. Студенти позитивно оцінили відвідування регіонального офісу ПриватБанку.

Сподіваємося на подальшу співпрацю з банком і виражамо велику вдячність керівнику трудових ресурсів Скоковій Н.А. та завідувачу практики КТКТ ЧНТУ Каплі С.Ю. за організацію екскурсії.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Екскурсія до ПриватБанку” (відкривається у новому вікні).

В.В. Ющенко