Спортивно-виховний захід до 25- річчя Збройних сил України

Напередодні Дня Збройних сил України викладач предмету «Захист Вітчизни» Губко А.П. провів спортивно-виховний захід. До участі в змаганнях були залучені студенти денного відділення І курсу по 6 юнаків з кожної спеціальності та команда військовослужбовців строкової служби в/ч А2995.

З вітальним словом до учасників змагань звернувся директор коледжу Радченко В.М. Директор наголосив, що захищати Вітчизну – це почесний обов’язок кожного юнака. Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Привітав учасників змагань заступник командира по роботі з особовим складом в/ч А2995 Пандус О.В.

Усі команди змагалися у влучності, спритності, силі. Юнаки показали добру фізичну підготовку, згуртованість, командний дух, колективізм.

У напруженій боротьбі перемогу вибороли військовослужбовці строкової служби в/ч А2995, ІІ місце у студентів спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», ІІІ місце посіли студенти спеціальності «Комп’ютерна інеженерія».

Усі учасники були нагороджені солодощами від профкому студентів коледжу, а переможці – почесними грамотами директора коледжу.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “До 25-річчя ЗСУ” (відкривається у новому вікні).

С.А.Харченко