ЛИЦАРІ СВІТЛА – ЛИЦАРІ ДОБРА

6 грудня до Дня Збройних сил України викладач Івашенцева Є.Г. провела патріотично – виховний захід «ЛИЦАРІ СВІТЛА – ЛИЦАРІ ДОБРА».

Захід присвячено всім представникам славетного лицарського роду, гідним нащадкам великих прадідів, у чиїх жилах пульсує гаряча кров і дух героїчних воїнів – війсковим Збройних сил України та усім захисникам Батьківщини.

Серед студентів груп АТ-1604 та АТ-1605 проведено конкурси на знання козацьких військових реалій, знання зброї та системи сучасної української армії.

Основною метою виховного заходу є ознайомлення студентів з минулим і сучасним української армії; через поезію і пісні донести до їхніх сердець основну думку: війна – це безумство, це невиправдана жорсткість; виховувати в студентів почуття патріотизму, вміння співпереживати; виховувати свідому любов до Батьківщини, сприяти пробудженню національної свідомості, гордості за свій народ, його захисників; пробуджувати позитивні почуття; виховувати в студентів усі якості громадянина, який братиме активну участь у формуванні майбутнього своєї держави, творчого продовження в сучасних умовах звитяги, вироблення в кожного студента, присутнього на заході, прагнення розвивати в собі кращі людські риси українця – патріота, повагу до її захисників – учасників АТО; довести до свідомості, що ми самі відповідаємо за долю нашої держави, що кожен українець повинен мати активну громадянську позицію щодо своєї історії та подій на Сході України.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “ЛИЦАРІ СВІТЛА” (відкривається у новому вікні).

Є.Г.Івашенцева