Urban Action: програма для ідентифікації, підтримки та втілення інноваційних проектів міського розвитку

Британська Рада в Україні, Ґете-Інститут Україна та CANactions запускають програму для ідентифікації, підтримки та втілення інноваційних проектів міського розвитку, покликаних вдихнути нове життя в середні постіндустріальні міста по всій Україні. Особливу увагу буде приділено підтримці громад, які організовано працюють над вирішенням міських проблем і прагнуть залучити британський та німецький досвід в цій сфері.

Підтримку буде надано найбільш інноваційним архітектурним/ урбаністичним проектам з культурною складовою, націленим на вирішення викликів, що стоять перед постіндустріальними містами України (з населенням у 50,000 – 600,000). З надісланих пропозицій група міжнародних експертів обере два найперспективніші проекти, кожен з яких отримає до 15,000 євро на втілення. Агенції міського розвитку з Німеччини та Великої Британії будуть консультувати команди проектів-переможців, які також зможуть відвідати дані країни в рамках спеціальної навчальної подорожі по локаціях, що вже були успішно ревіталізовані.

 

Деталі проекту Urban Action шукайте за посиланням: www.britishcouncil.org.ua (відкривається у новому вікні).

 

Для участі потрібно заповнити аплікаційну форму на сайті urbanaction.com.ua (включно з бюджетом) англійською мовою та надіслати на [email protected] до 16 січня 2017 року з темою листа “Urban Action: Ім’я вашого проекту”.

 

Джерело інформації: www.britishcouncil.org.ua (відкривається у новому вікні).

підготувала Капля С.Ю.