Свято добра, людяності та позитиву!

Давним-давно в Стародавньому Римі з”явилася гарна традиція, якої і донині слідують мільйони людей – традиція вітати і дарувати подарунки та побажання.

Свято потрібно кожній людині, дуже сильно на нього чекають діти, а найдужче діти, які потребують особливої уваги. Такими дітьми з «Березнянського навчально-реабілітаційного центру» Чернігівської обласної ради, вже не перший рік, опікуються студенти Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій Чернігівського національного технологічного університету. От і цього року профком студентів спільно із студентською радою коледжу влаштували для вихованців центру свято добра, людяності та позитиву, відзначили «День іменинника».

День народження для кожної людини – найбажаніше свято в році, адже в цей день навколо іменинника відбуваються справжні чудеса і збуваються його мрії та бажання. Святковий концерт, ігри, подарунки, фрукти та солодощі стали часточкою добра та милосердя для дітей від студентів. Емоції та радість переповнювали іменинників та всіх присутніх на святі.

 

 

Студентська рада та профком студентів коледжу висловлюють подяку всім хто долучився до участі у волонтерській акції «Добра багато не буває» яка відбулася для вихованців «Березнянського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру» Чернігівської обласної ради. Завдяки Вам ми назбирали багато речей (одягу та взуття), іграшок, а також достойну суму коштів на яку придбали подарунки іменинникам центру і фрукти та солодощі для всіх вихованців закладу. Найбільша вдячність групам ЕП-1602 (керівник Кухаренко Г.М.), КІ-1607(керівник Мудрицький А.В.), ЕТ-1603(керівник Шумська Л.М.) які зібрали найбільше коштів. Сяючі очі та посмішка на обличчі дитини то найкраща вдячність!

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Свято добра” (відкривається у новому вікні).

Буйна Л.М.