Виставка світлин і фоторобіт «Чоловічий і жіночий світи: пошуки гармонії»

З 12 по 13 грудня 2016 року у читальній залі бібліотеки коледжу відбулась виставка світлин і фоторобіт «Чоловічий і жіночий світи: пошуки гармонії», присвячена Міжнародній акції «16 днів протидії гендерному насиллю».

Зміст фоторобіт привернув увагу відвідувачів виставки: студентів, викладачів, представників адміністрації коледжу до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім”ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

Під час відкриття виставки студенти групи УТ-1508 разом з викладачем Даниловою В.А. стали активними учасниками захоплюючої бесіди «Жінка і чоловік – дві половинки людства», яку провела практичний психолог коледжу Лук’яненко Л.М.

Своїми враженнями від експонатів фотовиставки, їх впливом на людське життя, відносини між чоловіком і жінкою, проблеми бездоглядності, гендерного насилля відвідувачі виставки поділилися на сторінках «Книги відгуків».

Висловлюємо подяку в.о. директора наукової бібліотеки ЧНТУ Мороз Н.В. за предоставлені експонати виставки фоторобіт та працівникам бібліотеки коледжу Фурс Н.І., Софієнко С.В. за організацію та оформлення виставки.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Чоловічий і жіночий світи” (відкривається у новому вікні).

Подгорнова Т.М.