День відділення спеціальностей «Економіка підприємства», «Організація перевезень і управління на автотранспорті» та «Обслуговування та ремонт електроустаткування автомобілів і тракторів»

У рамках проведення Дня відділення спеціальностей «Економіка підприємства», «Організація перевезень і управління на автотранспорті» та «Обслуговування та ремонт електроустаткування автомобілів і тракторів» проведені такі заходи:

1) Виставка технічної творчості, на якій представлені прилади власного виготовлення студентів спеціальності «Обслуговування та ремонт електроустаткування автомобілів і тракторів». Фото дивіться у фотоальбомі “Виставка технічної творчості” (відкривається у новому вікні).

2) Демонстрація презентацій студентів, присвячених своїм спеціальностям. Фото дивіться у фотоальбомі “Демонстрація презентацій” (відкривається у новому вікні).

3) Розроблено буклети до Дня відділення та вручення їх студентам та всім бажаючим.

4) Проведені «Веселі старти» під керівництвом викладача Любенко А.А. Перше місце у змаганнях посіла група ЕП-1602, друге – ЕУ-1503, третє – ЕУ-1403, четверте – ЕУ-1603. Фото дивіться у фотоальбомі “Веселі старти” (відкривається у новому вікні).

5) Проведення науково-практичної конференції «Приорітетні напрямки розвиту України» в рамках дня відділення спеціальності «Економіка підприємства». Учасниками конференції стали студенти спеціальностей «Економіка підприємства» та «Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів». Фото дивіться у фотоальбомі “Конференція” (відкривається у новому вікні).

6) Проведення конкурсу на найкращу емблему відділення і нагородження переможців. Фото дивіться у фотоальбомі “Конкурс на найкращу емблему” (відкривається у новому вікні).

7) Проведення конкурсу стіннівок, присвячених дню спеціальності. Фото дивіться у фотоальбомі “Стіннівки” (відкривається у новому вікні).

 

Кучеренко А.А.