Звіти циклових комісій

Відповідно до комплексного плану роботи у Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ із 16 по 20 січня 2017 року відбулися звіти циклових комісій про навчально-методичну роботу за І семестр 2016-2017 навчального року.

Голови циклових комісій Т.І.Ковальова, В.В.Ющенко, А.А.Любенко, Є.Г.Івашенцева, Л.М.Шумська, О.Ю.Раємська, І.С.Марінець, І.В.Поцелуйко узагальнили підсумки роботи циклових комісій щодо виконання індивідуальних планів, поповнення навчально-методичних комплексів дисциплін, відзначили досягнення циклових комісій в організації навчально-пошукової роботи студентів. Під час звітів були обговорені найактуальніші питання стану освітнього процесу в коледжі: підвищення якості знань студентів та професійного рівня викладачів, використання хмарних сервісів у навчально-виховному процесі, особливості організації роботи зі здібними студентами.

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Л.М.Ревко розповіла про необхідність впровадження у навчальний процес проміжного контролю знань студентів як запоруки формування їхнього відповідального ставлення до навчання та з метою підвищення якості підготовки майбутніх спеціалістів.

У світлі обговорених питань було прийнято рішення щодо планування подальшої роботи циклових комісій.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Звіти циклових комісій” (відкривається у новому вікні).

З.М.Кузьомка