Семінар «Кероване читання (Guided Reading) з інтерактивними книжками LanguaBooks™UA»

27 січня на базі ресурсного центру для викладачів англійської мови у Києво-Могилянській Академії було проведено семінар «Кероване читання (Guided Reading) з інтерактивними книжками LanguaBooks™UA», яке відвідала Гуз Ю. В. Презентувала семінар Ева Павленко, керівник проектів у компанії LanguaMetrics, викладач англійської мови.

Кероване читання (Guided Reading) – це методика, що широко використовується в західній освіті для покращення навичок читання. На цьому семінарі для викладачів англійської мови було показано, як реалізувати методику керованого читання за допомогою LanguaBooks ™ – цифрових книг, які говорять, слухають і вчать!

LanguaBooks ™ UA (ua.languabooks.com) містить широкий вибір безкоштовних інтерактивних книг, які може використати як викладач, так і простий користувач. LanguaBooks™ використовує найновіші технології розпізнавання мовлення від компанії SRI International для покращення навичок розуміння англійської мови та правильної вимови англійських слів. Програма робить оцінку якості прочитанного тексту та візуалізує результат, що дає змогу користувачу проаналізувати свої помилки та потренуватися для покращення вимови англійських слів. LanguaBooks™ аналізує кожне слово та текст в цілому на правильність вимови та коректність звучання з точки зору носія мови.

Використання матеріалів LanguaBooks™ є безкоштовним для України.

 

Гуз Ю. В.