Майстер-клас на базі ПАТ “Чернігів-АВТО”

17 лютого в рамках тижня спеціальності “Обслуговування та ремонт електроустаткування автомобілів і тракторів” на базі ПАТ “Чернігів-АВТО” відбулась зустріч студентів з колективом фахівців підприємства. Вона була насиченою та інформативною, дала можливість побачити роботу всіх підрозділів зсередини.

Під час презентації, яку провів заступник генерального директора сервісу та продажу запчастин Савенко Василь Васильович студенти дізнались про історію підприємства, його теперішній стан, оцінили сучасний сервісний центр, оснащений новітнім обладнанням, в автосалоні оглянули модельний ряд автомобілів відомих брендів KIA, OPEL, LADA, Chevrolet, CHERY, ZAZ.

Фахівцями ПАТ «Чернігів–АВТО» було проведено майстер-клас з експрес-діагностики автомобілів. Студентам коледжу була надана можливість перевірити свої теоретичні знання і діагностувати несправності авто. Найкращі результати продемонстрували Юрченко Антон (гр.ЕУ-1303) та Сахно Дмитро (гр.ЕУ-1403).

Генеральний директор ПАТ «Чернігів–АВТО» Ющенко Олег Леонідович наголосив, що вони абсолютно відкриті до співпраці і такі проекти є надзвичайно потрібними і корисними для студентів, що прагнуть стати хорошими спеціалістами. Він запропонував переможцям працевлаштування на підприємстві після закінчення нашого коледжу. У ході зустрічі було також окреслено напрямки подальшої співпраці підприємства з коледжем.

Дякуємо дирекції та персоналу ПАТ «Чернігів–АВТО» за співпрацю та відповідальну підготовку до заходу!

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Майстер-клас на Чернігів-АВТО” (відкривається у новому вікні).

C.Ю.Капля