Тиждень циклової комісії дисциплін професійної підготовки спеціальності «Обслуговування та ремонт електроустаткування автомобілів і тракторів»

Тиждень циклової комісії дисциплін професійної підготовки спеціальності «Обслуговування та ремонт електроустаткування автомобілів і тракторів» проводився з 13 по 17 лютого 2017 року.

Тиждень розпочався з конкурсу стіннівок «Альтернативні типи палива», «Автомобіль майбутнього», «Моя професія – найкраща». Відзначені найкращі стіннівки студента групи ЕТ-1603 Кошевого Артема, стіннівки груп ЕУ-1503 та ЕУ-1403.

Для студентів коледжу була організована виставка технічної творчості, де були продемонстровані прилади та пристрої, виготовлені студентами спеціальності ЕУ.

14 лютого ппройшла олімпіада з дисциплін «Аналогова схемотехніка» і «Радіодеталі та радіокомпоненти». Результати олімпіади зі схемотехніки свідчать про високій рівень знань учасників.

Для студентів 1 та 2 курсів груп ЕТ-1603 та ЕУ-1503 був проведений інтелектуальний конкурс «Розумники», де учасники проявили кмітливість, логічне мислення, швидкість при пошуку правильних відповідей на різнопланові запитання.

З метою популяризації здорового способу життя серед студентів, підвищення спортивної майстерності учасників, в рамках тижня циклової комісії спеціальності ЕУ традиційно відбулися спортивні змагання з баскетболу серед команд юнаків І, ІІ та ІІІ курсів спеціальності ЕУ. Змагання проходили в цікавій спортивній боротьбі. Перемогу одержала команда групи ЕУ-1503.

Цикловою комісією для студентів 1, 2, 3 та 4 курсів спеціальностей ЕУ і АД та студентів ЧНТУ була організована Міжвузівська конференція на тему: «Альтернативні види палива в автомобілебудуванні. Інновації в автомобілебудуванні». В представлених роботах учасники конференції проаналізовали основні напрямки розвитку інноваційних технологій в Україні та в країнах Європи, США, Японії тощо, а саме:

– нові принципи і технології руху автомобіля;

– альтернативні види палива;

– накопичування енергії в маховику.

Цикловою комісією також було організовано екскурсію на підприємство ПрАТ «Чернігівський автозавод» для груп ЕТ-1603 та ЕУ-1503.

Свою майстерність показали студенти 3 і 4 курсу груп ЕУ та АД в конкурсі на визначення технічного стану безконтактної системи запалювання.

Переможцями конкурса стали:

– 1 місце – Коробко Віталій.(гр. АД-1304);

– 2 місце – Сахно Дмитро (гр. ЕУ-1403);

– 3 місце – Буренок Дмитро (гр.АД-1305).

В номінації «Кращий за професією» переможцями стали:
Юрченко Антон, група ЕУ-1303 та Сахно Дмитро, група ЕУ-1403.

В рамках тижня циклової комісії спеціальності “Обслуговування та ремонт електроустаткування автомобілів і тракторів” на базі ПАТ “Чернігів-АВТО” відбулась зустріч студентів з колективом фахівців підприємства, було проведено майстер-клас з експрес-діагностики автомобілів. Студентам коледжу була надана можливість перевірити свої теоретичні знання і діагностувати несправності авто. Найкращі результати продемонстрували Юрченко Антон (гр.ЕУ-1303) та Сахно Дмитро (гр.ЕУ-1403).

Викладачем Мазуром А.Ф. в рамках тижня циклової комісії було проведено показове заняття (відкрите) в групі ЕУ-1503.

21 лютого 2017 року відбулося закриття тижня циклової комісії ЕУ. Переможці отримали грамоти та солодкі подарунки.

Висловлюємо подяку всім учасникам та вболівальникам. Бажаємо подальших перемог, енергії, наполегливості та віри в себе і свої можливості.

 

Фото дивіться у фотоальбомах “Тиждень ЕУ 2017” (відкривається у новому вікні).

Т.І.Ковальова