Про засідання ОМО викладачів математики

28 березня 2017 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів математики ВНЗ І-ІІ р. а. Чернігівської області та ІІ (обласний) етап VIII Всеукраїнської олімпіади з математики.

У роботі засідання взяла участь Євтушенко Н.В., доцент кафедри природничо-математичних дисциплін та методики їх викладання Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського.

Досвідом роботи про використання тестового контролю знань на заняттях з математики поділився Заріпов А.Р., викладач математики Прилуцького агротехнічного коледжу. Про застосування інтерактивних методів викладання загальноосвітніх дисциплін на прикладі математики розповіла Демченко І.В., викладач математики Ніжинського агротехнічного коледжу. Данилова М.В., викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ, поділилася досвідом використання на заняттях з математики інформаційних комп’ютерних технологій та розповіла про підготовку студентів до участі у міжнародних математичних конкурсах.

 

Фото дивіться у фотоальбомі на сайті Ради директорів “Засідання ОМО викладачів математики” (відкривається у новому вікні).

З.М.Кузьомка