ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ЧНТУ

02 квітня 2017 року під час проведення Дня відкритих дверей в Чернігівському національному технологічному університеті викладачі та студенти КТКТ презентували наш коледж випускникам шкіл, ПТУ, професійних ліцеїв – майбутнім абітурієнтам та їх батькам.

Усі присутні мали змогу переглянути інформаційні стенди, отримати рекламно-інформаційні матеріали з вичерпною інформацією про коледж та конкретні спеціальності.

У безпосередньому неформальному спілкуванні з представниками студентського самоврядування школярі більше дізналися про реальне студентське життя, особливості і переваги навчання в коледжі, організацію дозвілля студентів.

Родзинкою цьогорічного заходу стали майстер-класи з монтажу кабельної комп’ютерної мережі, зі зборки системного блоку комп’ютера, по складанню електронних приладів на макеті, які провели для всіх бажаючих викладачі Крапива В.І., Мазур А.Ф., Трохименко О.В. та старший лаборант Гончаренко Д. О. Кожен учасник мав можливість спробувати себе в представлених професіях й попрацювати зі спецінструментом.

Ми раді були бачити біля наших стендів багато активної молоді і маємо надію, що наступного року наша дружна родина поповниться чималою кількістю талановитих, амбіційних та веселих молодих людей.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ЧНТУ” (відкривається у новому вікні).

Капля С.Ю.