День відділення «Інформаційних технологій»

20.04.17р. в святково прикрашеному приміщенні Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбувся День відділення «Інформаційних технологій». Було проведено цікаві заходи для студентів, які спонукають активно відпочивати, навчатись та розвиватись.

Так за програмою заходів на цей день було проведено:

1. Зустріч збірних команд спеціальностей КС та ПС з гри CounterStrike, в якій перемогу здобули студенти спеціальності ПС.

2. Перегляд відеофрагментів, про специфіку роботи IT-фахівців та попит на них на ринку праці України та світу, здійснювався на перервах між заняттями.

3. На великій перерві в холі навчального закладу всі бажаючі майбутні спеціалісти з комп’ютерних мереж могли випробувати свої сили в грі-симуляторі «Монтажник комп’ютерних мереж».

4. Онлайн конференцію під гаслом «Освіта єднає Україну». В заході прийняли участь студенти, викладачі та адміністрація Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ та Машинобудівного коледжу ДДМА (м.Крамоторськ). Учасників конференції привітали Радченко В.М. (директор Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ) та Макуха О.М. (директор Машинобудівного коледжу ДДМА). Майбутні ІТ-фахівці, студенти навчальних закладів, презентували свої міста та навчальні заклади, а потім провели бесіду про специфіку навчання в кожному з коледжів, обговорили мовні питання та необхідність пропагувати українську мову в своїх регіонах.

5. Студенти відділення разом з головою профільної циклової комісії Шумською Л.М. відвідали Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі» секції комп’ютерних та інформаційних технологій, підсекції: кібербезпеки та математичного моделювання. На якій прослухали актуальні доповіді студентів зі сфери ІТ-технологій.

6. Логічним завершенням Дня відділення був футбольний матч між командами студентів та викладачів відділення. До складу команди викладачів увійшли Моришев Ю.Ю., Ємець П.А., Новицький С.В. Перший тайм матчу завершився впевненою перемогою викладачів з рахунком 6:3. Але по перерві команда студентів внесла зміни в тактику гри і результат не забарився, «молодість» почала перегравати «досвід», і виграла другий тайм з рахунком 7:4. Остаточним результатом та найкращим завершенням Дня відділення стала нічия 10:10.

Від імені завідувача відділення Моришева Ю.Ю. хочеться подякувати всім викладачам та студентам коледжу, які прийняли активну участь в Дні відділення. Окрема подяка Трохименко О.В. – завідувач лабораторією, Шумська Л.М. – голова циклової комісії, Ющенко В.В. – голова циклової комісії, Матвієнко В. – голова студради, Коров’яковський В. та Ішутінов Б. – студенти І курсу спеціальності «Комп’ютерні науки та інформаційні технології».

 

Фото дивіться у фотоальбомі “День інформаційних технологій” (відкривається у новому вікні).

Моришев Ю.Ю.