VII Всеукраїнська олімпіада з радіоелектроніки

У Новій Каховці із 17 по 19 травня 2017 року на базі Приладобудівного технікуму відбулася VII Всеукраїнська олімпіада з радіоелектроніки. В олімпіаді взяли участь переможці ІІ (обласного) етапу з 17 вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації України – команди з двох учасників та супроводжуючого. Чернігівщину на змаганнях представляли студенти групи ЕУ-1303 Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Юрченко Антон та Биковець Олександр.

Всеукраїнська олімпіада з радіоелектроніки проводиться щорічно з 2011 року під егідою Спілки обласних Рад директорів ВНЗ І-ІІ р.а. України з метою виявлення, відбору та підтримки обдарованої студентської молоді, розвитку та реалізації здібностей студентів, формування команд для участі в міжнародних олімпіадах.

На урочистому відкритті учасників та місцевих студентів привітали голова оргкомітету Сергій Цирульник, міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко, директор Приладобудівного технікуму Лариса Глазунова та представники присутніх навчальних закладів.

Усі вони побажали майбутнім фахівцям успіхів, перемог і, звісно ж, гідного подальшого працевлаштування. “Усі ви вже переможці. І нині у вас є чудова нагода з гордістю продемонструвати свої знання, захистити честь ваших навчальних закладів, представити свої міста та регіони. Бажаємо усім натхнення, творчого запалу, подальших високих досягнень на ниві науки. Будьте кращими завжди й в усьому” – наголосила Лариса Іванівна Глазунова.

У свою чергу мер міста у своєму зверненні до молодої інтелектуальної еліти акцентував, що будь-яка справа матиме успіх, якщо в основу її покладені розум, відповідальність, повага та любов. “Сьогоднішня олімпіада – це справжнє свято. Приємно, що наше місто сьогодні зустрічає кращих студентів всієї України. За вами, за молоддю, наше майбутнє. І саме від нас з вами залежить яким воно буде, – підкреслив В. Коваленко. – Радіолектроніка – унікальний світ. Люди, які працюють у даній сфері, – унікальні, мають особливий склад розуму, у них особливе сприйняття світу. Ви маєте відродити цю галузь, повернути їй колишню потужність. Тож зичу вам усім успіхів!”.

Усі учасники та викладачі, які підготували переможців обласних етапів, отримали відповідні дипломи та подарунки.

Биковець Олександр зайняв ІV місце у теоретичному турі.

У творчому турі наша команда посіла V місце.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Олімпіада з радіоелектроніки” (відкривається у новому вікні).

Ковальова Т.І.