Про участь у Х Всеукраїнській олімпіаді з інформатики та комп’ютерної техніки

17-19 травня 2017 року на базі Державного вищого навчального закладу «Нововолинський електромеханічний коледж» відбувся ІІІ етап Х Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації України. Мета заходу – підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошук обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання,
визначення рівня підготовки студентів з інформатики та комп’ютерної техніки.

У фінальній частині олімпіади брали участь представники 23 областей України та міста Київ. Чернігівщину на змаганнях представляв студент І курсу групи КІ-1606 Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Хоменко Максим.

Завдання олімпіади вимагали від учасників високого рівня теоретичних знань з апаратного та програмного забезпечення персонального комп’ютера, практичних навичок роботи в текстовому редакторі MS Word , табличному процесорі MS Excel , системі управління базами даних MS Access.

У рамках олімпіади відбулось засідання Всеукраїнського методичного об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерних технологій. У роботі засідання взяла участь Крисько Тетяна Олександрівна, викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ. На засіданні обговорювалися питання підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, становлення взаємозв’язків та обмін досвідом між навчальними закладами.

Для учасників олімпіади була проведена екскурсійна програма, під час якої всі присутні познайомилися з сучасним та історичним минулим міста Нововолинськ.

Усі учасники та викладачі, які підготували переможців обласних етапів, отримали відповідні дипломи.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Олімпіада з інформатики” (відкривається у новому вікні).

Т.О. Крисько