Акція «Створимо історичну виставку разом!»

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ м. ЧЕРНІГОВА та ОБЛАСТІ!

Коледж транспорту та комп’ютерних технологій Чернігівського національного технологічного університету оголошує акцію «Створимо історичну виставку разом!» і звертається до колишніх студентів та викладачів:

– Чернігівського радіомеханічного технікуму (1967-2012 рр.);

– Державного вищого навчального закладу «Чернігівський технікум транспорту та комп’ютерних технологій» (2012-2014 рр.);

– Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій Чернігівського національного технологічного університету ( з 2014 р. по теперешній час)

з проханням поділитися спогадами про навчальний заклад, його керівників.

 

 

Якщо ви складаєте вірші, фотографуєте чи малюєте, проінформуйте нас про ваші здобутки – коледж буде пишатися своїми талановитими вихованцями та повідомить про це усім.

Коледж буде вам дуже вдячний, якщо ви подаруєте дипломи про закінчення нашого навчального закладу вашими родичами, яким з різних причин вони вже стали непотрібними.

Сповістіть нас про себе будь-яким зручним для вас способом: поштовим листом, електронним листом, наданням оригіналів чи копій фотографій, альбомів, вирізок з газет та журналів та ін.

Час швидко плине і дуже важливо своєчасно зібрати матеріали, які документують історію розвитку коледжу. Давайте разом зробимо все від нас залежне для повноцінного формування у молоді соціально-громадського досвіду на прикладах історичного минулого навчального закладу!

 

Приєднуйтесь до акції «Створимо історичну виставку разом!».

Інформацію надсилати за адресою:

14030, вул. Захисників України 25, м. Чернігів

☎ Телефон (факс): (04622) 3-41-09

@ Електронна пошта: [email protected]

Контактна особа: Подгорнова Тетяна Миколаївна

@ Електронна пошта: [email protected]

☎ Телефон: 095-69-61-378.

 

Подгорнова Т.М.