Про звіти циклових комісій

Із 1 по 9 червня 2017 року у Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулися засідання циклових комісій із творчими звітами про роботу за ІІ семестр 2016-2017 н.р.

Про основні напрями роботи, виконану методичну роботу, проведені заходи тижнів і декад, здобутки та досягнення у циклових комісіях звітували голови комісій Раємська О.Ю., Ковальова Т.І., Поцелуйко І.В., Марінець І.С., Любенко А.А., Івашенцева Є.Г. та члени циклових комісій. Методична робота спонукає кожного викладача до підвищення фахового рівня, сприяє взаємному збагаченню членів педагогічного колективу педагогічними знахідками, дає змогу викладачам, які починають працювати, вчитися педагогічної майстерності у досвідченіших колег, забезпечує підтримання в педагогічному колективі духу творчості, прагнення до пошуку. Під час звітів було відмічено, що у циклових комісіях значно активізувалася робота зі здібними студентами через залучення їх до участі у конкурсах, олімпіадах та участь викладачів у науково-практичних конференціях, семінарах, тренінгах.

Учасники засідань обговорили актуальні питання навчальної, методичної, виховної роботи та планування роботи на 2017-2018 н.р.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Про звіти циклових комісій” (відкривається у новому вікні).

З.М.Кузьомка