з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України!

Шановні колеги, співробітники коледжу, студенти.

Щиро вітаю Вас з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України!

У повазі до національних символів, до числа яких належить і Державний Прапор, проявляються громадянська самосвідомість, вміння і готовність об”єднати сили і подолати будь-які перешкоди, вирішити завдання будь-якої складності. Саме в цьому полягає справжній патріотизм, любов до своєї великої Батьківщини.

За відносно невеликий період становлення України, державний прапор став відомий у всьому світі. Сьогодні від кожного з нас залежить, щоб це визнання тільки зміцнювалося, адже це визначає авторитет нашої країни, авторитет державної символіки.

Двадцять шість років тому здійснилася споконвічна мрія українців – бути господарями на своїй землі. Безумовно, роки незалежності стали випробуванням для всіх нас – на зрілість, на терпіння, на толерантність.

Працелюбний народ України спроможний поліпшити життя у своїй власній державі, тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано стільки життів і крові.

Будьмо впевнені у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане, і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму. У нас є всі підстави бути певними в своїх силах і з оптимізмом дивитися в прийдешнє.

Щоб подолати труднощі і досягати успіху, нам потрібна єдність і солідарність, зосередження спільних зусиль.

Бажаю Вам здоров’я, щастя, успіхів у всіх Ваших справах! Нехай мрія про краще життя окриляє Вас на нові добрі справи в ім’я нашої України та її майбутніх поколінь.

Слава Україні!

 

Директор коледжу Радченко В.М.