Про засідання ОМО викладачів української мови та літератури, зарубіжної літератури

31 жовтня 2017 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання ОМО викладачів української мови та літератури, зарубіжної літератури ВНЗ І-ІІ р. а. Чернігівської області (керівник Ющенко В.В.).

Учасники засідання обговорили основні напрямки роботи об’єднання на 2017-2018 н. р. та проблеми викладання філологічних дисциплін. У роботі засідання взяли участь: Радченко В.М., голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р. а. Чернігівської області (про підготовку студентів до ЗНО з української мови); Молочко С.Р., старший викладач кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання ЧОІППО ім. К.Д.Ушинського (про компетентнісний підхід у навчанні філологічних дисциплін в умовах формування Нової української школи) та Баран Г.В., завідувач кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання ЧОІППО ім. К.Д.Ушинського (про культуру мовлення викладача).

Левицька М.В., викладач Чернігівського кооперативного коледжу, розповіла про роль освітнього волонтерства у формуванні національно-культурного простору. Методичні розробки для апробації презентувала Погребна О.Й., викладач Ніжинського коледжу культури та мистецтв ім.М.Заньковецької.

 

Фото дивіться у фотоальбомі Ради директорів “Засідання ОМО викладачів викладачів української мови та літератури, зарубіжної літератури” (відкривається у новому вікні).

З.М.Кузьомка