Шаховий турнір серед студентів Відділення інформаційних технологій

На тижні комп”ютерних спеціальностей, що проводився в коледжі з 30 жовтня по 3 листопада, відбувся вже традиційний турнір серед любителів гри в класичні шахи.

В цьому році в змаганнях взяла участь рекордна кількість учасників – 24 студенти з усіх курсів та усіх груп комп”ютерних спеціальностей. Найбільше учасників делегувала група КС-1506, від якої виступали 5 студентів, та не дуже поступилася і група 1-го курсу КІ-1701, що виставила 4 учасників.

Всі учасники замагань були поділені на 3 відбіркові групи по 8 чоловік, які грали за круговою системою по одній партії між собою. З кожної групи до фінального етапу відбиралося двоє найкращих. В групі А, що складалася з першокурсників, до фіналу вийшли Довгопол Назар та Даниленко Олександр (обидва – КН-1701); з групи В, в якій були представники 2-го та 3-го курсу, далі пройшли Винник Євгеній (ПС-1501) та Богаченко Олександр (КІ-1606); в групі С серед судентів 3-го та 4-го курсу перші два місця посіли Дибленко Ярослав (КС-1506) та Мекшун Артем (КС-1507).

В фінальній групі, де знову грали за круговою системою, в запеклій бороотьбі три перші місця вибороли переможці відбіркових груп. В результаті цього року серед студентів-шахистів Відділення інформаційних технологій визначився новий переможець – Довгопол Назар (КН-1701). Відповідно друге і третє місця посіли “ветерани” турніру Дибленко Ярослав (КС-1506) та Винник Євгеній (ПС-1501).

Вітаємо переможців та призерів!

Приєднуйтесь до числа учасників турніру в наступному році.

 

Трохименко О.В.