Свято сили, витривалості та мужності

6 грудня Україна відзначає День Збройних Сил України. Це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою. Це свято усіх чоловіків та юнаків, які бережуть спокій та мир у наших оселях, які завжди готові підставити своє сильне плече.

У Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ до Дня Збройних Сил України відбулися військово-спортивні змагання.

Основними завданнями змагань є формування свідомого патріота та підготовка молоді до служби у Збройних Силах України.

Учасників змагань та вболівальників привітав директор коледжу Радченко В.М. та заступник командира по роботі з особовим складом в/ч А 2995 Пандус О.В.

У змаганнях брали участь п’ять команд навчальних груп та команда військовослужбовців строкової служби в/ч А 2995. Усі учасники змагань продемонстрували командний дух, швидкість, силу та витривалість.

Пісня «Сам собі країна» у виконанні Дубровіної М. та студентів ІІ-ІV курсів налаштувала на бойовий дух.

Студент групи ЕТ-1703 Фелюст Михайло продемонстрував вміння у бойовому мистецтві Капоейра.

Переможцями змагань стали команди груп ЕП-1702 (ІІІ місце), ЕТ-1703 (ІІ місце) та збірна команда спеціальності «Комп’ютерна інженерія» (І місце).

По завершенню змагань усі учасники отримали солодощі від профспілки студентів коледжу, переможці нагороджені грамотами, а команда, що виборола І місце, отримала подарунковий сертифікат від профспілки студентів на гру в боулінг.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Свято сили та мужності” (відкривається у новому вікні).

С.А.Харченко