Мандрівна методична виставка «Кожен має право знати свої права»

7 грудня 2017 року студентська молодь та викладачі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відвідали мандрівну виставку «Кожен має право знати свої права», яка експонувалась на другому поверсі навчального корпусу та викликала високий рівень зацікавленості серед відвідувачів.

Проект був створений та реалізований представниками громадської організації «МАRТ», спільно з організаціями-партнерами за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» в рамках Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини».

Студенти та працівники коледжу стали учасниками освітніх екскурсій, які включили в себе як безпосередньо інформаційно-навчальний блок, так і обговорення найбільш актуальних для відвідувачів питань щодо прав людини та можливостей їх відстоювання.

Мандрівна виставка стала своєрідним майданчиком для дискусій про права людини та актуальні проблеми, що турбують кожного відвідувача та громаду в цілому.

Висловлюємо щиру подяку активістам ГО «МАРТ» за цікавий, професійний екскурс по виставці, що дозволив привернути увагу студентського та викладацького колективів коледжу до проблем, пов’язаних з правами людини.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Мандрівна методична виставка” (відкривається у новому вікні).

Подгорнова Т.М.