Презентації першого курсу

21.12.2017 в актовій залі КТКТ ЧНТУ на традиційне свято презентації першого курсу зібралися гості, студенти та викладачі. Неперевершеними ведучими свята були Муляр Дмитро та Дубровіна Марія.

На початку дійства учасників привітала заступник директора з навчально-виховної роботи Світлана Анатоліївна Харченко.

В залі панувала приємна атмосфера, глядачі підтримували наших першокурсників, а кожну групу на сцені зустрічали теплими та дружніми оплесками. Було цікаво спостерігати, як виглядає студентське життя через призму уяви наших першокурсників. З впевненістю можна сказати, що кожна презентація була унікальною, і всі присутні в залі були приємно здивовані творчим та креативним підходом студентів до своїх виступів.

Всі групи достойно представили, себе але найкращими все ж стали студенти груп ЕТ-1703, ЕП-1702, КН-1701. Всі учасники отримали солодощі від профспілки студентів КТКТ ЧНТУ, а найкращі групи, окрім солодких подарунків, отримали ще і сертифікати на гру в боулінг.

Наприкінці заходу голова профспілки студентів КТКТ ЧНТУ – Лариса Буйна відзначила найактивніших студентів коледжу грошовими преміями і провела лотерею для першокурсників, в якій були розіграні фірмові чашки, футболки та солодощі від профкому студентів.

Шановні першокурсники!

Ви справжні молодці! Наш коледж радо приймає вас до своєї дружньої родини. Бажаємо вам творчого натхнення, успіхів у навчанні та легкої сесії.

Пам’ятайте, що КТКТ – це сім’я, а ви – наше майбутнє!

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Презентації першого курсу” (відкривається у новому вікні).

Відео
ролик 1,
ролик 2,
ролик 3,
ролик 4,
ролик 5,
ролик 6,
ролик 7,
ролик 8,
ролик 9,
ролик 10,
ролик 11,
ролик 12,
ролик 13,
ролик 14,
ролик 15,
ролик 16 (відкриваються у новому вікні).

Буйна Л.М.