Пам’яті Кузьми Скрябіна

Це зрозуміло, кожен в світі гість,

Ніхто не зна, чи доживе до ранку,

Але піти з життя у 46…

Це долі незбагнена забаганка.

Чому вона зі смаком вибирає

Талановитих, мужніх, повних сили,

Невже для долі і буття це гра,

А ми лише ляльки її безсилі?

Хто вибира to be or not to be?

Хто замовляє засухи і зливи?

Прости, Кузьма, я не казав тобі,

Ти був серед найкращих особливим.

Хай буде пухом батьківська земля,

Хай ангели зустрінуть твою душу!

Щось зимно! Лиш твоє ім”я

Цю крижану гармонію порушить.

Три роки минуло з дня смерті легендарного українського музиканта, українського співака, телеведучого та продюсера, справжнього патріота своєї країни Андрія Кузьменка, відомого під творчим псевдонімом Кузьма Скрябін, який трагічно пішов із життя, загинувши в автокатастрофі.

З нагоди цього 8 лютого викладачем Ковальовою Т.І. та студентами коледжу: Дубровіною Марією, Жидок Оленою, Ковалем Олегом, Веремієм Захарієм, Красноштан Соломією, Чехман Русланою, Деркачем Дмитром, Жакурою Владиславом, Литвиненко Денисом був проведений виховний захід «Пам’яті Кузьми Скрябіна» для шанувальників творчості Андрія. Учасники концерту співали хіти Скрябіна, згадували його біографію, вислови, що вже стали крилатими, зачитували поезію, переглядали відео з його участю…

Студенти, щиро, по-справжньому захоплені творчістю Кузьми, його патріотизмом та життєвими позиціями і це відчувалося в кожному виступі, які супроводжувались оплесками шанувальників. Молоді близькі його пісні, в які він вкладав свою філософію, погляд на проблеми сьогодення. Він співав про життя у всіх його проявах, без пафосу, щиро, вболівав за Україну і народ. Він був справжнім патріотом і назавжди залишиться в наших серцях.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Пам’яті Кузьми Скрябіна” (відкривається у новому вікні).

Ковальова Т.І.