Екскурсія на PET TECHNOLOGIES

20 лютого студенти спеціальності ЕУ 1-го та 2-го курсів в рамках проведення тижня спеціальності «Обслуговування та ремонт електроустаткування автомобілів і тракторів» із метою ознайомлення з виробничими процесами відвідали найсучасніше підприємство нашого міста ТОВ «PET TECHNOLOGIES». Це єдиний в Україні виробник обладнання для видування ПЕТ-тари та видувних форм. Причому підприємство забезпечує повний цикл виробництва – від обробки металу до зборки готових до роботи машин.

Менеджер з персоналу Оглобля Жанна Олегівна гостинно зустріла нашу групу екскурсантів біля нещодавно збудованого адмінкорпусу. Ми потрапили на підприємство, яке відповідає всім європейським стандартам: з прозорими, зручними для роботи, офісами, оснащене сучасним обладнанням. Жанна Олегівна ознайомила відвідувачів із основними видами продукції, споживачі якої є не тільки в Україні, а й за кордоном, причому в багатьох країнах світу; акцентувала увагу на перевагах роботи в компанії та можливостях працевлаштування; надала інформацію про кваліфікаційні вимоги до кандидатів на вакантні посади. Вимоги до кваліфікації тут високі, оскільки верстати – сучасні і складні, а продукція – високоточна.

Начальник конструкторського бюро Гора Роман Миколайович та інженер-конструктор Цеков Богдан Володимирович ознайомили студентів зі структурою підприємства та етапами виробництва. Студенти стали спостерігачами всіх етапів виробництва. Майстер дільниці з електромонтажу Коляда Сергій Михайлович розповів про технологію і правила виконання електромонтажних робіт, акцентував увагу на вміннях читати робочі креслення, лінійні схеми.

Студенти мали можливість отримати вичерпну інформацію на питання, які виникли під час спілкування.

Висловлюємо подяку всім працівникам компанії «PET TECHNOLOGIES» за корисну змістовну екскурсію!

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Екскурсія на PET TECHNOLOGIES” (відкривається у новому вікні).

Капля С.Ю.