Про засідання ОМО викладачів загальнотехнічних та спеціальних дисциплін

13 березня 2018 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів загальнотехнічних та спеціальних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області (керівник Ковальова Т.І.).

На засіданні були обговорені і затверджені рецензії на апробації методичних розробок викладачів Т.І. Ковальової, А.М. Савчук, В.Б. Чепурної, Н.С. Садової, Л.А.Дяченко.

Викладач Шумська Л.М. виступила з доповіддю на тему: «Використання іноземних мов при викладанні спеціальних дисциплін для підвищення рівня конкурентоспроможності випускника». Учасники ОМО прийняли активну участь у обговоренні проблеми інтеграції іноземної мови при викладанні спеціальних дисциплін.

Про кібер-ситуаційну обізнаність, рівень перший розповів викладач ЧНТУ Нехай В.В., який також висвітлив модель колективного доступу до інформаційних ресурсів.

Учасники ОМО підвели підсумки роботи 2017-2018 н.р. та обговорили напрямки роботи на наступний навчальний рік.

 

Фото дивіться у фотоальбомі Ради директорів “Проведення ОМО викладачів загальнотехнічних та спеціальних дисциплін” (відкривається у новому вікні).

Т.І. Ковальова