Респект-зустріч з авторитетною людиною «МИТЬ ТРІУМФУ»

Незабутньою подією 11 квітня 2018 року стала зустріч студентів групи ЕТ-1703 Коледжу транспорту та комп”ютерних технологій ЧНТУ з олімпійським Чемпіоном зимових Паралімпійських ігор 2018 у Пхьончхані Ігорем Рептюхом у рамках респект-зустрічі з авторитетною людиною «МИТЬ ТРІУМФУ», яка відбулась на базі Чернігівської обласної бібліотеки юнацтва за організаційної підтримки бібліотеки коледжу.

Ігор Рептюх – людина, яка не на словах знає, що таке МИТЬ ТРІУМФУ, наш земляк, справжній герой , яким пишається вся Україна. Завдяки таким хлопцям Україну знають і поважають в усьому світі. На зимових Паралімпійських іграх 2018 року Ігор здобув повний комплект нагород, зайнявши перше, друге й третє місця у різних дисциплінах та став одним з семи українських спортсменів – мультимедалістів на цих змаганнях.

Паралімпієць поділився враженнями від найпрестижнішого спортивного змагання.

Керівник групи ЕТ-1703 Любенко А.А. та його вихованці висловили велику вдячність та низький уклін всім параолімпійцям, особливо переможцям і призерам змагань, які прославляють рідну Україну.

У кожного є своя олімпійська сходинка, своя олімпійська висота, і щоб її досягти потрібно мати велике бажання, віру у свої сили і щоденно докладати зусиль для здійснення мрії. Олімпійський чемпіон побажав кожному із присутніх обов”язково її досягти!

Всі бажаючі мали змогу ознайомитись з книжково-ілюстративною виставкою «О спорт! Ти насолода!», яка експонувалась у читальній залі. На виставці була представлена література з історії спорту, Олімпійських ігор, цікаві видання про здоровий спосіб життя.

Особливий інтерес у присутніх на заході студентів викликали книги Сергія Бубки та Марії Булатової «Олімпійське сузір’я України» та Енциклопедія Олімпійського спорту в запитаннях та відповідях.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Зустріч з Ігорем Рептюхом” (відкривається у новому вікні).

Подгорнова Т.М.