Олімпіада з програмування

21 квітня відбувся регіональний етап (1/8 фіналу) Всесвітньої студентської олімпіади з програмування ACM ICPC. Змагання проводились на базі Чернігівського нацонального технологічного університету.

В змаганнях Північного регіону України взяли участь 117 команд, з яких 11 представляли Чернігівську область. Коледж транспорту та комп”ютерних технологій виставив 4 команди, які складалися з студентів 3-4 курсів спеціальностей КС та ПС. В результаті команда CNUT_polietilenbenzol (студенти групи ПС1401 Гарбар Дмитро, Рижий Дмитро, Іванов Владислав; тренер Мудрицький Артур) посіли 3-є місце серед команд ВУЗів Чернігівської області.

Інші команди коледжу, у складі яких було кілька дебютантів цих змагань, з різних причин не змогли продемонструвати свої можливості і посіли місця, які не дозволяють претендувати на участь у подальших етапах олімпіади. І це значить, що до змагань наступного сезону треба готуватись ще ретельніше, приділяючи увагу не лише програмуванню як такому, а й командній роботі, тактиці та стратегії розв”язання задач, взаємодії зі змагальним сервером.

Вітаємо призерів та дякуємо за участь всіх учасників олімпіади.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Олімпіада з програмування” (відкривається у новому вікні).

Трохименко О.В.