Спартакіада «Сила в єдності»

З 12 квітня по 02 травня 2018 року проходила Спартакіада ЧНТУ серед науково-педагогічних працівників та співробітників “СИЛА В ЄДНОСТІ” 2018 р.

У спорті кожне змагання – свято. Тут все: і видовище, і емоційність, і драматичність спортивної боротьби. Спартакіада «Сила в єдності» – значна спортивна подія.

Цей спортивний захід вже став традиційним та проводиться другий рік поспіль з метою популяризації та пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, зміцнення здоров’я науково-педагогічних працівників та співробітників університету, встановлення спортивних дружних зв’язків, пропаганди, розвитку, популяризації та виявлення кращих спортсменів з видів спорту програми Спартакіади.

Цього року до складу команди Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ увійшли кращі спортсмени навчального закладу: Губко А.П., Любенко А.А., Моришев Ю.Ю., Сухицький Ю.В., Коновець О.Є., Новик В.О., Мудрицький А.В., Гуз В.М., Крапива В.І., Ємець П.А., Новицький С.В., Лашин Я.Ю., Булда Л.А., Богдан А.П., Шумська Л.М., Шевцов В.А.

Учасники команд змагались у п’яти видах спорту: міні-футбол, шахи, настільний теніс, волейбол та перетягування канату.

Кожна категорія вражала організаторів і гостей змагань яскравими виступами та запеклою й інтригуючою боротьбою за місце переможця.

Дружня, злагоджена, упорна в досягненні перемоги команда співробітників та викладачів Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ досягла високих спортивних результатів:

– міні-футбол – І загальнокомандне місце;

– шахи – ІІ загальнокомандне місце;

– настільний теніс – ІІ загальнокомандне місце;

– волейбол – ІV загальнокомандне місце;

– перетягування канату – ІІ загальнокомандне місце.

Отже, в результаті цікавої, напруженої, безкомпромісної боротьби команда спортсменів Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ виборола друге загальнокомандне місце!!!

Вітаємо наших спортивних героїв!

Бажаємо успіхів та нових спортивних досягнень!

 

Фото дивіться у фотоальбомі “СИЛА В ЄДНОСТІ” (відкривається у новому вікні).

Подгорнова Т.М.