Відкриваємо Європу!

16 травня 2018 року в Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ за організаційної підтримки бібліотеки навчального закладу викладач Кучеренко А.А. провела лекцію з елементами тренінгу до Дня Європи на тему: «Теорія поколінь X, Y і Z і сучасна конкурентоспроможна освіта».

Перед початком тренінгу у читальній залі відбулось нагородження винахідливих, творчих та креативних студентів-переможців конкурсу до Дня Європи «Найкраща бізнес-ідея».

Подяки отримали студенти групи КІ-1705 Бондаренко Анастасія та Буряк Даніїл.

Грамотами були нагороджені студенти групи КН-1701 Довгопол Назар і Максимович Артем (III місце), студенти групи КІ-1705 Швачко Ярослав і Шаповалов Даніїл (II місце) та Осипенко Діана (I місце). Кожний переможець отримав цінні подарунки.

Під час лекції-тренінгу розглядались особливості сучасного покоління Z (інфантильність, лайф-серфінг, публічність, інтернет-серфінг). Також було розкрито суть ефективних методів викладання у вищій школі.

В рамках програми НАТО «Наука заради миру і безпеки» завідувач бібліотеки Подгорнова Т.М. презентувала учасникам лекції-тренінгу інформаційний стенд навчальної та науково-популярної літератури про євроатлантичну інтеграцію України «Відкриваємо Європу!»

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Відкриваємо Європу!” (відкривається у новому вікні).

Подгорнова Т.М., Кучеренко А.А.