Вітаємо переможця IX Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів ВНЗ І-ІІ рівня акредитації!!!

30, 31 травня – 1 червня 2018 року у славетному місті Львові на базі Технічного коледжу Національного університету “Львівська політехніка” проходив ІІІ-й етап IX Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації.

Два напружених дні стали для учасників випробуванням на глибину знань, силу волі й великого бажання – стати переможцем.

Зауважимо, що фінальний етап Всеукраїнської олімпіади з математики – це результат щоденної праці талановитих студентів, які вже засвітили свою математичну зірку.

Усі хвилювання уже в минулому…

І сьогодні викладацький та студентський колективи Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ висловлюють найщиріші вітання студенту І-го курсу Даниленку Олександру (група КН-1701, спеціальність 122 «Комп’ютерні науки»), який став переможцем ІІІ-го етапу IX Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, та обдарованому викладачу математики, яка підготувала переможця – Даниловій Марині Володимирівні!!!

Дні, що були проведені у Львові, запам’ятаються призеру та його викладачеві не лише олімпіадними випробуваннями, але й цікавими зустрічами, новими знайомствами та екскурсіями.

Естафету проведення наступної Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів ВНЗ І-ІІ рівня акредитації приймає Коледж транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ!!!

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Олімпіада з математики” (відкривається у новому вікні).

Подгорнова Т.М.